Verzendkosten

Verzendkosten

Alle bestellingen worden bij ons met alle aandacht gepakt en verpakt voor verzending. De verzendkosten zijn per bandenmaat en land anders.

Nederland

6.5″ & 10″ banden worden verzonden voor € 8,50
12″ & 17″ banden worden verzonden voor € 15,-

 

België

6.5″ & 10″ banden worden verzonden voor € 15,-
12″ & 17″ banden worden verzonden voor € 19,-

 

Duitsland

6.5″ & 10″ banden worden verzonden voor € 15,-
12″ & 17″ banden worden verzonden voor € 19,-

 

 

Ons pakketpost partner is PostNL. Transparant, duidelijk en bekend bij velen. PostNL kent 24uurs levering en een goede Track & Trace service. Op moment dat wij het pakket aanbieden, wordt het de dag erop bij u aangeboden.

Het is ook mogelijk om de producten persoonlijk op te halen bij ons in de shop. Deze optie kan je aangeven tijdens de bestelprocedure en wij geven z.s.m. door zodra je spullen klaarliggen om opgehaald te worden.

We streven ervoor om 80% van onze bestellingen binnen 1-2 werkdagen te leveren. Helaas zijn wij ook afhankelijk van derden en rekenen daarom een zeer breed leveringstermijn aan van 2-6 werkdagen. Uit ervaring blijkt dat wij vaak binnen 3 werkdagen de bestelling thuis bezorgd kunnen krijgen, maar met speciaal te bestellen en/of te produceren producten kan het enkele dagen langer duren.
Wil je zeker zijn dat door jou te bestellen producten voor een bepaalde datum geleverd worden? Neem dan even contact met ons op via: info@derouerace.nl.