Officiële importeur Ohvale

De Ohvale racemotor komt oorspronkelijk uit Italië, maar is mede dankzij Bert Deroue nu ook leverbaar in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Ohvale is een kleinere uitvoering van een race motor en volgt als opstap van de pocketbikes/minibikes.

De Ohvale wordt ook voor trainingen gebruikt door de grote mannen als Scott Redding, Danilo Petrucci, Valentino Rossi & Marc Marquez en ze gebruiken ze ook voor hun academy/school. Om jonge coureurs ervaring op te laten doen voor het grotere werk.

Over Ohvale MiniGP motoren

De Ohvale GP-0 en de nieuwe GP-2 zijn gemaakt door racefietsexpert Valerio Da Lio en ze zijn allebei echt uniek in hun soort. Laat u niet misleiden door het formaat: deze motorfietsen bieden de racestijl vol adrenaline waar professionals van genieten, tegen een betaalbare prijs en welke gemakkelijk te vervoeren is.

Elk aspect van de in Italië gemaakte supersport motorfiets is zorgvuldig ontworpen en geconstrueerd om een opwindende motorervaring op kleinere schaal te bieden voor eenvoudiger gebruik. Het beschikt over doelgerichte, toegankelijke en speelse ergonomie, ontwikkeld met hulp van branche-expert Mariano Fioravanzo.

Voor wie is de Ohvale GP-0 en GP-2 gemaakt?

• Jonge of minder ervaren rijders als leer- of trainingsfiets

• Ervaren rijders die op zoek zijn naar iets dat gemakkelijker te beheren is, met minder kosten en minder kans op blessures

• Iedereen die op een laagdrempelige manier de adrenaline en competitiviteit van het racen zoekt voor zowel junioren als senioren

• Deelnemen aan betaalbare competities voor zowel junioren als senioren